Mini guide til efterladte: 

De første uger efter et dødsfald

7 ofte stillede spørgsmål og svar


Denne letlæste og informative guide giver dig svar på 7 ofte stillede spørgsmål, så du får mere overblik over hvad, der sker i den første tid efter tabet af en pårørende. 


Med mini guiden ved hånden er du klædt bedre på til at håndtere den første forvirrende periode, der ofte følger efter et dødsfald.

De første uger efter et dødsfald

I ugerne efter et dødsfald melder der sig ofte en række spørgsmål, der kan være svære at finde svar på og overskud til at forholde sig til. 


Guiden fra DødsboRådgivningen giver dig svar på 7 ofte stillede spørgsmål, og hjælper dig med at få overblik og mere tryghed. Guiden koster 0 kr.

Når du tilmelder dig guiden, vil du også ind i mellem modtage mails fra DødsboRådgivningen med masser af viden og gode råd om arv og behandling af dødsboer. Du kan let afmelde dig disse mails igen, hvis det ikke er noget for dig - men jeg håber, at du vil give dem en chance, så du ikke går glip af de gode råd.


Ind i mellem vil der også være mails, der kan indeholde information om kommende webinarer, undervisning, nye produkter eller tilbud på rådgivning. Som sagt kan du let afmelde dig disse mails igen, hvis det ikke er noget for dig.

Læs privatlivspolitik.

Mini guide til efterladte

Guiden giver dig svar på: 

1.  Hvilke af afdødes konti og adgange bliver spærret?


2. Hvad må de efterladte mht. den afdødes ejendele?


3. Hvem skal betale begravelsen?


4. Kontakter skifteretten de efterladte?


5. Har skifteretten afdødes testamente?


6. Hvad bruger man skifteretsattesten til?


7. Skal man have en jurist eller advokat til at behandle boet?

Når du tilmelder dig guiden, modtager du samtidig nyhedsbrevet fra DødsboRådgivningen. Her får du viden og gode råd om arv og behandling af dødsboer.

Ind i mellem vil nyhedsbrevet også indeholde information om kommende webinarer, undervisning, nye produkter eller tilbud på rådgivning.

Du kan let framelde dig nyhedsbrevet igen, hvis det ikke er noget for dig. 

Læs privatlivspolitik.